Tijana Bošković ostaje u turskom Ezačibašiju

Dres turskog kluba nosi od 2015. godine

02.03.2023. 12:58
  • Podijeli:
Tijana Bošković-1663657560376.webp Foto: Profimedia

Najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković produžila je saradnju sa Ezačibašijem, objavio je turski klub.

Ne navodi se do kad je produžen ugovor, ali mediji prenose da je u pitanju najmanje do 2025. godine, uz platu od 1,4 miliona evra.

"Veoma sam srećna što se moje putovanje sa Ezačibašijem nastavlja. Nadam se da ćemo ispuniti sve želje i osvojiti najveće trofeje. Vjerujem u ovaj tim i sigurna sam da ćemo dati sve da napravimo uspjeh", izjavila je Bošković.

Srpska odbojkašica uskoro će proslavii 26. rođendan, dres turskog kluba nosi od 2015. godine, a ujedno je i kapiten.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()