Pavle Dujaković najbolji sportista Republike Srpske

Tradicionalna manifestacija održana u Banskom dvoru

12.12.2022. 21:26
  • Podijeli:
izbor_najbolji sportista-63978e2d4de11.webp Foto: UNA

Titulu najboljeg sportiste Republike Srpske za 2022. godinu ponio je karatista Pavle Dujaković. Član banjalučke Energije i reprezentacije BiH imao je godinu kakvu nije mogao ni da poželi, te se upisao u istoriju najdugovječnije manifestacije ovakvog tipa u regionu.

"Izuzetno sam srećan i ponosan. Ovo mi je najdraže priznanje u karijeri! Dao sam sve od sebe ove godine, koja je bila fenomenalna, a ja se nadam i vjerujem da će naredne koje dolaze biti još bolje. Mnogo puta sam ponovio da imam velike ciljeve, vjerujem u njih i svoj rad, trenere i ljude oko mene", naglasio je Dujaković, javlja Glas Srpske.

Drugo mjesto zauzela je odbojkašica Jovana Biberdžić, dok je trećeplasirani džudista Božidar Vučurević.

Četvrto mjesto zauzeo je ski-trkač Strahinja Erić, peta je atletičarka Jelena Gajić, na šestom mjestu je rukometaš Miloš Nježić, a slijede kajakaš Dušan Mačkić, fudbaler Aleksandar Vojnović, strijelac Nikola Jovičić, a listu zatvara teniser Andrej Nedić. 

Svečanost je održana u Banskom dvoru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()