Milan je imao specijalnog gosta kojeg je pozvao Ibrahimović: Donio mu je sreću protiv Rome

Legendarni borac iz UFC-a

15.01.2024. 09:38
  • Podijeli:
khabib ibrahimovic  x com-65a4e51dc299e.webp Foto: X-com

Pobjedu Milana nad Romom u 20. kolu Serije A (3:1) sa tribina su posmatrale dvije sportske legende, Zlatan Ibrahimović i Khabib Nurmagomedov.

Ibrahimović je od završetka karijere često na tribinama San Sira kada igra Milan, naročito nakon što je postao savjetnik u "Rosonerima".  

S druge strane Nurmagomedov je veliki fan najvažnije sporedne stvari na svijetu, pa je iskoristio priliku da pogleda utakmicu u kojoj je Milan savladao Romu.

Bila je to prilika da se sretnu Ibrahimović i Khabib, a legendarni UFC borac poslao je poruku čelnicima i navijačima Milana.

Zahvalio se na pozivnici da prisustvuje utakmici, te istakao da mu je ovo prvi put da gleda Milan uživo na San Siru.

- Ćao "Rosoneri". Evo me na San Siru po prvi put. Hvala na pozivu, hvala Ibri. Danas navijam za Milan, sretno - rekao je Khabib uoči utakmice.

Izgleda da je na kraju donio sreću "Rosonerima" koji su nakon ove pobjede treći tim lige sa 42 osvojena boda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()