McGregor otkrio plan: ‘Diaz u devetom, a Chandler u šestom mjesecu! Entuzijazam mi slabi‘

Najveća zvijezda u MMA svijetu želi povratak u oktagon

06.03.2024. 08:20
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Već predugo traje saga oko povratka Conora McGregora u UFC-ov kavez. Skoro će proći godina dana od ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ u kojemu je protiv Michaela Chandlera bio u ulozi trenera, a sezona je trebala završiti i obračunom samih trenera u kavezu. Finalisti su se međusobno borili, no treneri nisu do današnjega dana.

Chandler strpljivo sjedi i čeka McGregora i sve ono što borba protiv njega može donijeti, ne pomišljajući da prihvati neku drugu borbu kako ne bi riskirao priču s McGregorom. Naravno, ni dalje se ne zna kada će se Conor vratiti, no jučer je na Instagramu imao jednu zanimljivu sesiju pitanja i odgovora gdje je iznio podosta ambiciozne planove.

‘‘Moja želja jest borba protiv Diaza na meksički Dan zahvalnosti u Sphereu (deveti mjesec, op. a.). Chandler, šesti mjesec. Diaz, deveti mjesec. Želim da ovo svi znaju‘‘, napisao je McGregor na jednom od ‘‘storyja‘‘ s odogvorom.

‘‘I dalje se nadam 29. junu. Nedostatak akcije sada uzrokuje slabljenje mog entuzijazma. Treba mi odluka uskoro. Ja sam najtestiraniji sportaš pod ovim novim režimom. No i dalje nemam datum borbe. Nadam se da će se karte uskoro posložiti i da ću dobiti datum. Eliminirajte distrakcije i počnimo s pravim poslom‘‘, također je napisao u jednom odgovoru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()