Fabjan ne želi pružiti Spahoviću priliku za revanš: On je borac iz 2. lige, a ja sam Liga prvaka

Ipak, Fabjan mu neće izaći u susret jer mu nova borba sa bosanskohercegovačkim borcem ne predstavlja nikakav izazov

09.04.2024. 12:18
  • Podijeli:
Fabjan Spahović-65846bdf8a747.webp Foto: Društvene mreže

Slovenački MMA borac Miran Fabjan je putem društvenih mreža prozvao bosanskohercegovačkog broca Tomislava Spahovića te istakao kako se ne želi ponovo boriti s njim.

Njih dvojica su odmjerili snage krajem decembra 2023. godine u sarajevskoj Zetri, a pobjedu je odnio Slo Rocky pobijedivši nokautom Spahovića koji od tada želi da se revanšira tadašnjem protivniku.

Ipak, Fabjan mu neće izaći u susret jer mu nova borba sa bosanskohercegovačkim borcem ne predstavlja nikakav izazov.

"Momak mi se bacao po podu ljudi Božiji, kakav revanš molim vas. Nikakav izazov mi to nije, a borcu mojih godina je izazov ono što je bitno. Tomislav Spahović je borac iz druge lige, a ja sam Liga prvaka, ali ako mi sutra Zelg Galešić (njegov trener op.a.) kaže idemo u Medulinu opet na malog Spahota, onda idemo opet ubiti", napisao je Fabjan te dodao:

"Gledaj me, je li ti se čini da sam ja na sto posto. Tomislav Spahović uvijek ima neki izgovor, poslije borbe prestaje priča".

Poslije Fabjanovih objava, oglasio se i sam Spahović koji i dalje priželjkuje revanš meč sa borcem iz Slovenije te je otkrio da će ga nokautirati u slučaju novog susreta.

Otkrio je da će se u potpunosti odreći svog honorara te čak se i boriti besplatno, a u slučaju njegove pobjede u revanšu, spreman je pružiti priliku Fabjanu da mu se revanšira kako bi se tada otkrilo ko je bolji borac od njih dvojice.

Spahovića 5. maja očekuje event u Medulinu dok će Fabjan uskoro ukrstiti rukavice sa srbijanskim borcem Darkom Stošićem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()