"Delfini" ipak putuju na Svjetski kup u Los Anđeles

Osim Grčke, plasman u Los Anđeles iz grupe B izborili su Španija i Srbija

14.03.2023. 21:50
  • Podijeli:
vaterpolo reprezentacija srbije twitter @WaterpoloSerbia-63b403250c014.webp Foto: Twitter @WaterpoloSerbia

Vaterpolisti Srbije učestvovaće na završnom turniru Svjetskog kupa u Los Anđelesu, zahvaljujući pobjedi Crne Gore nad Grčkom 8:7 u posljednjem kolu B grupe kvalifikacija u Podgorici i boljoj gol razlici.

"Ajkulama" je za odlazak u Los Anđeles bila potrebna pobjeda sa makar dva gola razlike.

Nakon minimalne pobjede, selekcija Vladimira Gojkovića imala je najlošiju gol razliku od tri reprezetacije koje su imale isti broj bodova /Srbija i Grčka/.

Vaterpolisti Crne Gore su u posljednjoj četvrtini vodili 8:6, imali tri napada sa igračem više da uvećaju prednost, ali je izostala realizacija.

Grci su na oko dva minuta prije kraja utakmice smanjili na 8:7 i izborili plasman među osam najboljih.

Osim Grčke, plasman u Los Anđeles iz grupe B izborili su Španija i Srbija.

Vaterpolisti Srbije večeras su u posljednjem kolu grupne faze Svjetskog kupa u Podgorici bili poraženi od Gruzije 23:22 nakon peteraca. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()