Banjalučka Slavija pobijedila! Dodik otvorio finale Bokserske lige Srbije

Dodik je ovom prilikom dobio i plaketu u znak zahvalnosti za podršku.

23.06.2024. 21:52
  • Podijeli:
Dodik boks-6678714d37108.webp Foto: SRNA

Bokseri "Slavije" iz Banjaluke postali su večeras prvaci Srbije, nakon pobjede nad beogradskim "Radničkim" u velikom finalu Bokserske lige Srbije.

Finale bokserskih klubova "Slavija" iz Banjaluke i "Radnički" iz Beograda održano je u dvorani "Centar".

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je finalistima, a pobjednicima uručio pobjedički pehar.

Medalje pobjednicima uručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Na otvaranju finala Bokserske lige Srbije Dodik je poželio da ovo bude pravo sportsko takmičenje i da se "Slavija" okiti titulom prvaka Srbije.

Dodik je ovom prilikom dobio i plaketu u znak zahvalnosti za podršku. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()