Zvezda nemoćna u Atini: Panatinaikos zaustavio Teodosića

U narednom kolu crveno-bijeli gostuju Fenerbahčeu

28.12.2023. 22:28
  • Podijeli:
Teodosić, Zvezda Makabi-6584a8d9ccccd.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa rezultatom 82:65 u Atini u utakmici 17. kola Eurolige.

Zvezda sad ima skor šest pobeda i 11 poraza, dok je Panatinaikos zabilježio desetu pobjedu uz sedam poraza.

Gledali smo vrlo tvrdo poluvrijeme sa mnogo grešaka na obje strane.

Zvezda je povela sa 4:7, ali je domaćin brzo preuzeo vođstvo i bio u blagoj prednosti tokom cijelog prvog poluvremena koja je dostizala maksimalnih + 9 poena.

Domaćin je u potpunosti sjajnom odbranom zaustavio Miloša Teodosića, što je napravilo velike probleme crveno-bijelima u organizaciji napada,

Pantinaikos je na odmor otišao sa +7, bilo je 38:31.

U nastavku Panatinaikos stiče dvocifrenu prednost, Zvezda se vratila najviše zahvaljujući Bolomboju, ali potom Simonović greškama omoguvama grčkom velikanu +11 pred posljednju dionicu 61:50.

Zvezda je pokuašala da uhvati priključak u finišu,ali uz očajan procenat šuta to je bilo nemoguće i Panatinaikos je zasluženo slavio.

Dodatni problem za Zvezdu mogla bi da bude povreda Luke Mitroviča koji je nezgodno doskočio i potom nije više ulazio u igru.

U narednom kolu crveno-bijeli gostuju Fenerbahčeu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()