Uz pomoć navijača ništa nije teško: Partizan šesti put u Evroligi nadoknadio dvocifren minus

Imali su crno-bijeli minus od 15 poena protiv Olimpije Milano (45:60), pa su slavili sa ubjedljivih 82:69. Na meču sa Fenerbahčeom u “Štark Areni” je Željkova ekipa imala minus od 14 poena (47:61), pa je ipak dobila za pola koša (85:84)

27.01.2024. 10:21
  • Podijeli:
navijači partizana u areni, protiv czv u ABA ligi,. 30 okt 2023 - foto tanjug vladimir šporčić-6547b2a002afb.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Košarkaši Partizana upisali su novi trijumf u Evroligi u okviru 23. kola sinoć na svom terenu protiv ekipe Žalgirisa iz Kaunasa (81:72), a čime su se popeli na tabeli za jedno mjesto i ponovo se nalaze u plej-in zoni.

Ono što je takođe prilično nevjerovatno jeste činjenica da je Partizan sinoć ponovo uspio da se vrati iz dvocifrenog minusa i to čak šesti put ove sezone.

Naravno, svima će prvo na pamet pasti onaj meč sa Makabijem u kojem je Partizan imao zaostatak od 24 poena u drugoj dionici (13:37 i 15:39), a potom izborio pobjedu (88:79), ali se to pored duela sa Litvancima desilo još četiri puta ove sezone.

 

 

Imali su crno-bijeli minus od 15 poena protiv Olimpije Milano (45:60), pa su slavili sa ubjedljivih 82:69. Na meču sa Fenerbahčeom u “Štark Areni” je Željkova ekipa imala minus od 14 poena (47:61), pa je ipak dobila za pola koša (85:84).

U evroligaškom derbiju protiv Zvezde na domaćem terenu je Partizan gubio sa 13 razlike u četvrtoj deonici (55:68), pa je opet slavio (88:86), a uz Žalgiris, tu je i onaj preokret protiv Panatinaikosa gdje su crno-bijeli imali -10 u završnoj dionici u nekoliko navrata, pa su na kraju ipak slavili (92:87), piše Telegraf.

Vidjećemo da li će ovakve utakmice samo dodatno ojačati karakter ekipe Željka Obradovića pred najvažnije mečeve sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()