U Golden Stejtu ne zaboravljaju: Evo kako je obilježen rođendan Dejana Milojevića

Čitava Srbija bila je u žalosti zbog odlaska legendarnog košarkaša, velikog trenera, ali još većeg čovjeka.

15.04.2024. 21:35
  • Podijeli:
komemoracija dejan milojević jadranka ilić-65c7623fdbe9b.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Dejan Milojević bi na današnji dan napunio 47 godina, a na dan kada je rođen legendarni srpski košarkaš, a potom i vrhunski trener, u njegovu čast je njegov bivši klub Golden Stejt napravio omaž svom "Bratu", kako su ga zvali.

Dejan je tragično nastradao 17. januara, nakon što mu je pozlilo u restoranu pred utakmicu Golden Stejta protiv Jute u Solt Lejk Sitiju. Ispostavilo se da je Milojević imao težak infark, pa nije pomogla ni reakcija Hitne pomoći i to što je prebačen u bolnicu.

Čitava Srbija bila je u žalosti zbog odlaska legendarnog košarkaša, velikog trenera, ali još većeg čovjeka.

Koliko je poštovanje u Golden Stejtu bilo prema Milojeviću, pokazuje i to što je trener Stiv Ker, zajedno sa vodećim ljudima franšize doputovao u Beograd samo zbog Dekijeve sahrane.

 

 

Golden Stejt je odlučio i da na dresovima do kraja sezone ima inicijale posvećene Dejanu Milojeviću.

Sada, na dan kada je rođen, Golden Stejt je uradio emotivan snimak, u kojem su o Milojeviću govorili Stiv Ker i zvijezde Voriorsa, a tu su bili i kadrovi sa oproštaja sa utakmice Golden Stejta i Atlante, ali i sa utakmice Partizana i Mege u Areni, piše Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()