Trener Milana zaintrigirao javnost: Zvezdina zvijezda želi da se vrati u naš klub

Iz svega, može se lako zaključiti da trener Olimpije priprema teren za povratak Nejpira u Milano

11.11.2023. 11:05
  • Podijeli:
Tan2023-09-2616022621_4 KK Crvena zvezda foto vladimir šporčić-65230b2a3da49.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Trener Olimpije iz Milana, Etore Mesina nije samo otkrio da Šabaz Nejpir "flertuje" bivšim klubom i da preko prijatelja šalje signale iz Beograda, već i žestoko udario na aktuelnog pleja Olimpije iz Milana, Kevina Pangosa.

Iz svega, može se lako zaključiti da trener Olimpije priprema teren za povratak Nejpira u Milano.

– U srži našeg razočaravajućeg starta sezone je jedan istinski grijeh. Nemamo pravog vozača za naš automobil. Pangos nije čovjek koji može da učini da ovaj tim zaigra – rekao je italijanski stručnjak poslije 7. runde Evrolige u kojoj je njegov sastav deklasirao Valensiju 31 razlike i prekinuo seriju od pet poraza.

Tada, trofejni trener otkrio je da aktuelni plejmejker Crvene zvezde, Šabaz Nejpir, već neko vrijeme šalje signale ka Milanu da mu se vraća u Olimpiju.

– On nastavlja da šalje poruke preko svojih prijatelja da želi da se vrati. Nejpirova uloga bila bi u promjeni osobina ovog tima – izjavio je Mesina, navodi Sport Klub.

Ovu izjavu verovatno već komentarišu na Malom Kalemegdanu…

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()