Superzvijezda Minnesote: Jokić je najbolji na svijetu

Aktuelni prvaci se vratili u igru

13.05.2024. 19:40
  • Podijeli:
jokic-6641aa9f980bf.webp Foto: AP Photo/Abbie Parr

Nikola Jokić briljirao je u pobjedi Denvera kod Minnesote 115:107 u polufinalu Zapadne konferencije.

Aktuelni prvaci NBA lige tako su se iz zaostatka od 0:2 vratili na 2:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede. Jokić je zabio 35 poena, a njegov nastup komentirao je Anthony Edwards, superzvijezda Minnesote.

"Pogodili su neke zbilja teške šuteve, mislim da je njihova serija prema kraju druge četvrtine zbilja naštetila našoj ekipi. Sve je počelo mojom glupo izgubljenom loptom. Imali smo puno prilika za pobjedu, ali smo previše griješili. Denver ima najboljeg igrača na svijetu (Nikolu Jokića op.a.) i lopta je svaki napad u njegovim rukama. Svaki put kad mi nešto pogriješimo, on to vidi. Teško je nositi se s time.

Ipak, mislim da Denver sad nije u naletu. Mi smo pobijedili dvije utakmice i oni su. Sretan sam jer se takmičimo na najvišem nivou. Kad bi nova utakmica bila sutra, bio bih spreman. Bit će zabavno", rekao je Edwards.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()