Solidan nastup: Micić debitovao za ekipu Oklahome

Srpski košarkaš proveo je 17 minuta na parketu, što je iskoristio za sedam poena i tri asistencije. Tanderi su poraženi od Detroita, rezultatom 128:125

13.10.2023. 08:17
  • Podijeli:
Vasilije Micić-651bd326a7072.webp Foto: Profimedia

NBA liga i srpski košarkaš Vasilije Micić konačno su se i upoznali u jednom meču predsezone.

Srpski košarkaš proveo je 17 minuta na parketu, što je iskoristio za sedam poena i tri asistencije. Tanderi su poraženi od Detroita, rezultatom 128:125.

Predvodio je Oklahomu Lu Dort sa 24 poena i četiri skoka, Vilijams je dodao 17 poena, Holmgren 16, Dijeng je imao 14, Gildžes-Aleksander 12, dok je Džo bio poslednji dvocifren igrač Tandera.

 

 

Miciću su tri poena nedostajala da uđe u ovo društvo, slijedi mu dalja adaptacija na NBA i američku košarku. Šutirao je 2/7 iz igre, od toga 2/6 za tri, imao je 1/2 sa linije penala, piše Sportal.

Napravio je tri faula, imao je jednu ukradenu loptu i dvije izgubljene, a u timu nije bilo Alekseja Pokuševskog zbog povrede. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()