Rezultat košarkaške utakmice između BiH i Srbije u Beogradu neće biti objavljen

Podsjetimo, bh. selekcija se sprema za nastup na olimpijskim pretkvalifikacijama, a ovaj turnir će se održati u Poljskoj od 12. do 20. augusta

01.08.2023. 17:55
  • Podijeli:
kosarka repka ks bih-64c7b9b24fadb.webp Foto: KS BiH

Košarkaši Bosne i Hercegovine danas putuju u Beograd gdje će sutra od 20:00 sati igrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Srbije, ali rezultat tog meča neće biti objavljen.

Kako je potvrđeno iz Košarkaškog saveza BiH, utakmica sa Srbijom je eksperimentalnog i zatvorenog tipa i zbog toga, u dogovoru sa Košarkaškim savezom Srbjie, rezultat neće biti objavljen.

Nakon duela u Beogradu slijedi dio priprema u Trebinju gdje će se nacionalnom timu priključiti Džanan Musa i Jusuf Nurkić.

Podsjetimo, bh. selekcija se sprema za nastup na olimpijskim pretkvalifikacijama, a ovaj turnir će se održati u Poljskoj od 12. do 20. augusta.

BiH se nalazi u grupi B sa selekcijama Poljske, Mađarske i Portugala te će se prve dvije ekipe plasirati u polufinale gdje će igrati s najbolja dva tima iz grupe A - Češka, Izrael, Estonija, Sjeverna Makedonija.

U kvalifikacije za Olimpijske igre ide pobjednik turnira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()