Prointer najbolji u Banjaluci, Vlasenica u Bratuncu

MVP turnira bio je Aleksandar Lazić, inače član Budućnosti iz Podgorice

19.06.2023. 16:45
  • Podijeli:
Sampioni-u-Banjaluci promo-649069e24db18.webp Foto: Promo

Ekipa 3×3 Vlasenica pobjednik je turnira Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske odigranom u Bratuncu, dok je Banjaluci prvo mjesto osvojila ekipa Prointer 3×3 iz Banjaluke.

Vlasenica u sastavu Aleksandar Lazić, Jovan Gutalj, Srđan Tešić i Miloš Milošević u finalu je bila bolja od ekipe Istočnog Sarajeva, za koju igra najbolje rangirani igrač iz BiH na FIBA listi Nikola Pilindavić, te Neven Damjanović, Filip Njegovanović i Darko Damjanović, rezultatom 21:17, prenosi Kosarka24.ba

MVP turnira bio je Aleksandar Lazić, inače član Budućnosti iz Podgorice.

Polufinale
3×3 SING Bratunac – Vlasenica 3×3 15:21
Istočno Sarajevo – Koran 3×3 21:10
Finale
Vlasenica 3×3 – Istočno Sarajevo 21:17


Odlično finale viđeno je i u Banjaluci za vikend, u kojem je Prointer 3×3 u sasatvu Stefan Milošević, Aleksandar Ivetić, Nikša Milunović i Đorđe Topolović u finalu sa 21:14 savladao Club Monte Carlo iz Dervente, te im se revanširali za poraz u finalu u Petrovu. Za ekipu iz Devente igrali su Nikola Nedinić, Marko Radun, Dejan Jovanović i Đorđe Curović.
Aleksandar Ivetić bio je MVP turnira.

Polufinale
Prointer 3×3 – Caffe Bar Sport Rama 22:9
Club Monte Carlo 3×3 – Arborist 3×3 21:20

Finale
Prointer 3×3 – Club Monte Carlo 3×3 21:14
Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske igra se 24. juna u Trnu, a dan kasnije u Doboju.

Ove godine liga se igra u 25 gradova u RS, a finalni turnir zakazan je za 6. avgust kada će biti poznat i osvajač slota za čelendžer u Francuskoj. Na finalnom turniru učestvuju samo ekipe iz Republike Srpske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()