Potez Partizanovog beka najatraktivniji u protekloj sezoni Evrolige

Eksumovo kucanje najmagičniji potez

13.05.2023. 18:29
  • Podijeli:
Dante Eksum-6409db667aaa5.webp Foto: Profimedia

Gledaoci širom svijeta su u anketi Evrolige odabrali zakucavanje Dantea Eksuma kao najmagičniji potez sezone.

Australijanac je u duelu sa Olimpijakosom gromovitim kucanjem „stavio na poster” centra Pirejaca Džoela Bolomboja.

Eksum je pobijedio ispred prošlogodišnjeg pobjednika Kostasa Slukasa kome je pobjednička trojka u Sinan Erdem Areni u trećoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa sa Fenerbahčeom bila dovoljna samo za drugo mjesto.

Prije Eksuma, dobitnici su bili Kostas Slukas, Entoni Rendolf, Jan Veseli (tri puta) i Deni Avdija.

Ranije danas, košarkaš Real Madrida Valter Tavares proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača.

Prethodno je nagrada "Alfonso Ford" za najboljeg strijelca pripalo Saši Vezenkovu iz Olimpijakosa, dok je priznanje "Zvijezda u usponu" dodijeljena košarkašu Partizana Jamu Madaru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()