Phoenix pobijedio Minnesotu, Garza ubacio više poena od Nurkića

Phoenix je dočekao Minnesotu i slavio je rezultatom 133:115, a na parketu su se našli Jusuf Nurkić i Luka Garza

16.11.2023. 10:55
  • Podijeli:
luka garza - usa today network - reuters-63e48d64d472a.webp Foto: Reuters/USA Today Network

Noćas smo u NBA ligi gledali prvi duel bosanskohercegovačkih košarkaša u ovoj sezoni.

Phoenix je dočekao Minnesotu i slavio je rezultatom 133:115, a na parketu su se našli Jusuf Nurkić i Luka Garza.

Iako je Nurkić igrao 24, a Garza samo 5 minuta, više poena je ubacio mlađi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Garza je susret završio sa 5 poena i 2 skoka, dok je Nurkić na drugoj strani ubacio 3 poena uz 5 skokova i 4 asistencije.

Inače, Phoenix su do pobjede vodili Kevin Durant i Devin Booker sa po 31 poenom, dok je u redovima Minnesote najefikasniji bio Karl-Anthony Towns sa 25 poena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()