Pao i Makabi: Partizan najbolje ostavio za kraj

Crno-bijeli su poveli tek u finišu treće dionice, a kada je bilo najbitnije, Žocova četa je odigrala fenomenalno

18.11.2022. 22:41
  • Podijeli:
Partizan Makabi_KKP-1668807510087.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana stigli su do još jedne velike pobjede u ovogodišnjoj Evroligi.

Izabranici Željka Obradovića u u beogradskoj "Štark areni" su pobijedili Makabi rezultatom 96:88 (22:26, 27:24, 20:18, 27:20) u okviru osmog kola elitnog kontinentalnog takmičenja.

Dugo je sastav iz Tel AViva blistao u Beogradu, Crno-bijeli su poveli tek u samom finišu treće dionice, a kada je bilo najbitnije, u posljednjih 10 minuta... Žocova četa je odigrala fenomenalno i zabilježila četvrti trijumf.

Partizanu slijedi duel sa Splitom na domaćem parketu u okviru sedmog kola ABA lige. Taj meč na programu je u nedjelju od 19 časova takođe u "Štark areni".

Iduće sedmice u eliti je na programu "duplo kolo", a Obradovićev tim očekuje turneja po Španiji. U utorak od 20.45 Crno-bijeli gostuju kod Barselone, a dva dana kasnije u isto vrijeme Realu.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()