Olimpija pomogla košarkašima Partizana

Slavili protiv Fenerbahčea u Istanbulu

21.03.2023. 21:23
  • Podijeli:
Olimpija Fenerbahce_Profimedia-641a1248675b4.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Olimpije pobijedili su večeras ekipu Fenerbahčea rezultatom 82:75 u odloženoj utakmici 24. kola Evrolige.

Italijansku ekipu su do pobjede vodili Šabaz Nejpir sa 26 poena, dok je Timote Luvavu dodao 19 poena. U ekipi Fenerbahčea najefikasniji bio je Džontan Motli sa 22 poena i devet skokova, dok je Marko Gudurić dodao 19 poena, tri skoka i tri asistencije.

Turski tim je trenutno peti na tabeli Evrolige sa 17 poeba i 12 poraza, dok je Armani na 13. poziciji sa 13 pobjeda i 16 poraza.

U sljedećem kolu Fenerbahče dočekuje Žalgiris u Istanbulu, dok Armani istog dana igra sa Bajernom u Milanu.

Posebno se u Beogradu pratio ovaj meč s obzirom na to da je Fenerbahče sa drugim porazom u nizu sada dostižan Partizanu.

Ekipa Dimitrisa Itudisa je trenutno peta sa 17 pobeda i 12 poraza, dok su crno-bijeli na sedmom mjestu sa 16 pobjeda i 13 poraza na pet kola do kraja.

U međusobnim duelima Fener ima prednost zbog toga što su u Beogradu slavili sa tri poena, za razliku od minimalnog trijumfa crno-bijelih u Istanbulu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()