Nurkić stigao na pripreme Phoenixa

Bh. centar odmah poslao poruku navijačima

02.10.2023. 09:23
  • Podijeli:
nurkic twitter-651a6a1ef02c2.webp Foto: Twitter

Jusuf Nurkić je danas stigao na početak priprema Phoenix Sunsa uoči početka nove sezone.

Košarkaši Phoenix Sunsa su se danas pojavili na prozivci u Verizon 5G Performance Centeru gdje su zvanično počeli pripreme za novu sezonu NBA lige.

Zanimljivo, Phoenix je Nurkića stavio u prvi plan u videu kojim su predstavili dolazak igrača u dvoranu.

Nurkić je imao i kratku poruku za navijače Phoenixa.

"Šta ima? Nurk je. Volim ovo. Uzbuđen sam. U dvorani sam, jedva čekam da počnemo raditi", poručio je najbolji bosanskohercegovački košarkaš.

Podsjetimo, Nurkić je stigao u Phoenix u velikoj razmjeni tri tima - Portlanda, Phoenixa i Milwaukeeja.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()