Nurkić kroz posebnu poruku na Fejsbuku brutalno isprozivao rođenog oca

Napisao je da je “majka zablistala”, a oca je nazvao ološem, ističući tu reč u okviru riječi “biološki”

25.09.2023. 20:10
  • Podijeli:
jusuf nurkic fiba-64ddbed792e62.webp Foto: FIBA

Poznati košarkaš Portlanda iz BiH već duže vrijeme je na “ratnoj nozi” sa rođenim ocem, kojeg nije pozvao ni na svadbu, što mu je ovaj zamjerio.

Nurkić je tada javno istakao razloge, optuživši oca da je bio nasilan prema njemu u djetinjstvu, kao i da je zlostavljao njegovu majku. Jusuf je tada oca nazvao pogrdnim imenima.

Ništa se nije promijenilo ni tri mjeseca kasnije, pošto je Nurkić na svom Fejsbuk profilu podijelio fotografiju svoje majke uz propratni komentar u kojem je ponovo “potkačio” oca.

Napisao je da je “majka zablistala”, a oca je nazvao ološem, ističući tu reč u okviru riječi “biološki”.

"BiOLOŠki otac može biti svako", napisao je Jusuf na društvenim mrežama o svom ocu Harizu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()