NBA liga objavila hit reklamu, Jokić s konjem dolazi pred Curryja

Reklama je snimljena povodom utakmice Golden State Warriorsa i Denver Nuggetsa koja se igra u noći s 24. na 25. decembar, odnosno uoči Božića

12.12.2023. 21:44
  • Podijeli:
NIkola Jokić-656c2c06ab5de.webp Foto: AP Photo/Jed Jacobsohn/Tanjug

Nikola Jokić i Steph Curry glavni su junaci najnovije reklame koju je NBA liga snimila povodom predstojećeg božićnog spektakla, a fanovi su oduševljeni viđenim.

Reklama je snimljena povodom utakmice Golden State Warriorsa i Denver Nuggetsa koja se igra u noći s 24. na 25. decembar, odnosno uoči Božića.

Amerikanci su se u reklami poigrali s nazivom popularne igre "horse", kod nas poznatije kao "magarac", kada pokušavate da pogodite što teži šut, a za promašaj dobijate po jedno slovo riječi i ko sakupi cijelu - gubi.

Reklama je snimljena kao animirani film, a dok Curry šutira na koš prilazi mu Jokić s konjem, a već je općepoznato koliko srbijanski košarkaš obožava tu životinju.

Brzo su reklamu počeli dijeliti korisnici društvenih mreža koji ne skrivaju svoje oduševljenje.

Duel Denvera i Golden Statea igra se u kasnijem terminu, u noći između 24. i 25. decembra od 1:30 sati po našem vremenu.

Denver je trenutno četvrtoplasirani tim Zapadne konferencije NBA lige s omjerom 15 pobjeda i 9 poraza, a Warriorsi su na negativnom omjeru od 10-12 i nalaze se tek na jedanaestoj poziciji iste konferencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()