Luka Garza briljirao u pobjedi Minnesote

"Zmaj" nerješiva enigma

04.04.2024. 07:24
  • Podijeli:
luka garza reuters-660e3932d9dc1.webp Foto: Reuters

Košarkaši Minnesote "razbili" su Toronto Raptorse rezultatom 133:85, a u ovoj pobjedi Vulvsa briljirao je bh. centar Luka Garza.

Srbijanski trener na klupi jedine ekipe iz Kanade Darko Rajaković nije imao rješenja za našeg košarkaša, koji je za samo 9 minuta na parketu ubacio čak 16 poena, uz dva skoka i asistenciju.

Garza je od samog ulaska odlučio da će se u ovoj visokoj pobjedi njegovo ime pamtiti i prosto je bio fenomenalan.

Treba istaknuti da su od njega bili efikasniji samo Anthony Edwards sa 28 i Naz Reid sa 23 poena u redovima pobjedničke ekipe.

Također vrijedi istaći i da su se ovom pobjedom Wolvesi vratili na prvo mjesto Zapadne konferencije sa omjerom 53-23, koji ima i drugoplasirani Denver. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()