Lessort prišao da se javi grobarima, Grk ga pljunuo u lice

Matthias Lessort bijesan je napustio parket solunske dvorane, piše portal “SDNA“, nakon što ga je jedan navijač crno-bijelih pljunuo

19.05.2024. 16:49
  • Podijeli:
mathias-lessort-foto-dragana-stjepanovic-kkp.jpg

Veliki derbi između PAOK-a i Panatinaikosa u krcatoj dvorani "Palataki" završen je incidentom.

Matthias Lessort bijesan je napustio parket solunske dvorane, piše portal “SDNA“, nakon što ga je jedan navijač crno-bijelih pljunuo.

Centar atinskog tima navodno je prišao grupi navijača Partizana, koju je prepoznao među najvatrenijim pristalicama PAOK-a, u namjeri da se pozdravi, ali ga je jedan od navijača domaćeg tima pljunuo u lice.

Lessort je, piše “SDNA“, poludio i pokušao da se obračuna sa pristalicom solunskog kluba, ali su ga zadržali saigrači i članovi stručnog štaba Panatinaikosa.

Ovaj portal navodi da je potom došlo i do “frke“ između malobrojne grupe gostiju iz Beograda grupe navijača PAOK-a, ali da se situacija brzo smirila.

Incident se dogodio po završetku druge utakmice četvrtfinalne serije grčkog play-offa u kojoj je Panatinaikos kao gost savladao PAOK nakon produžetka (96:99, 89:89) i plasirao se u polufinale rezultatom 2-0.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()