Košarkaši Srbije U20 pobijedili Estoniju na otvaranju EP

Najefikasniji u sastavu Srbije bili su Nikola Šaranović sa 17 i Mihailo Petrović sa 15 poena

08.07.2023. 15:52
  • Podijeli:
Mihailo Petrovic foto FIBA-64a967d6ba0af.webp Foto: FIBA

Reprezentacija košarkaša Srbije do 20 godina pobedila je danas selekciju Estonije rezultatom 82:61, u prvom kolu grupe B Evropskog prvenstva.

Najefikasniji u sastavu Srbije bili su Nikola Šaranović sa 17 i Mihailo Petrović sa 15. Kod Estonije bolji od ostalih bili su Henri Veser sa 13 i Gregor Koluba sa 11 poena.

Srbiju u grupnoj fazi očekuju još dueli sa Španijom i Crnom Gorom. Sve selekcije će izboriti plasman u osminu finala, a grupa u kojoj se nalaze Srbija i Crna Gora ukršta sa grupom u kojoj su Turska, Belgija, Izrael i Italija.

U narednom kolu Srbija igra sutra protiv Španije, a ovaj meč počinje u 20 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()