Košarkaši Igokee počeli pripreme za novu sezonu

Kao kapiten ekipu u novoj sezoni ekipu će da predvodi Dragan Milosavljević

14.08.2023. 10:20
  • Podijeli:
igokea_priprema_una-64d9e374aabeb.webp Foto: Una

Košarkasi Igokee zvanično su počeli priprme za novi sezonu. Tim nije kompletan, u toku sedmice stizu dvojica amerikanaca dok su Atić i Delalić sa reprezentacijom BiH

Kao kapiten ekipu u novoj sezoni ekipu će da predvodi Dragan Milosavljević.

Ambicije kluba su i ove godine najviše kako u ABA tako i u FIBA Ligi šampiona gdje žele da naprave iskorak više. 
Ove godine Igokea proslavlja 50 godina postojanja a vrijedan jubilej obilježiće turnirom koji se igra od 6. do 10. septembra.

“Spremni samo rad, samo da nas povrede zaobiđu. Ambicije su velike. Očekujem da svi igrači daju svoj maksimum. Prva ambicija je da pobijedimo svakog protivnika i da ove sezone napravimo iskorak više na svim frontovima”, izjavio je trener Igokee Vlado Jovanović.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()