Košarkaši BiH večeras gostuju u Mađarskoj: Ipak mislima su u Podgorici

Svjetsko prvenstvo se igra za 180 dana u Japanu, Indoneziji i na Filipinima

26.02.2023. 08:17
  • Podijeli:
košarka_bih_crna gora_fiba 1-63f7d3447104b.webp Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Mađarskoj igra susret posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Kolo prije kraja zna se da su plasman na Svjetsko prvenstvo iz kvalifikacione grupe K su izborili Litvanija i Francuska, dok će u posljednjem kolu pasti odluka o trećem putniku, a to će biti ili naša reprezentacija ili Crna Gora.

U posljednjem kolu naša reprezentacija će večeras gostovati mađarskom Szombathelyju i trebat će joj pobjeda, ali će izabranici Adisa Bećiragića morati čekati i rasplet utakmice u Podgorici između Crne Gore i Češke.

Naime, našim košarkašima, pored pobjede nad Mađarskom, treba i trijumf posljednjeplasirane Češke nad Crnom Gorom u gostima.

Svjetsko prvenstvo se igra za 180 dana u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()