Košarkaš Chris Singleton doživio srčani udar

Iskusni 33-godišnji američki košarkaš je hospitalizovan i nalazi se na intenzivnoj njezi, ali njegovo stanje je stabilno

03.05.2023. 09:53
  • Podijeli:
chris-singleton-anadolija.jpg

Košarkaš Anadolu Efesa Chris Singleton (33) doživio je srčani udar, prenijeli su turski mediji.

Iskusni 33-godišnji američki košarkaš je hospitalizovan i nalazi se na intenzivnoj njezi, ali njegovo stanje je stabilno.

Ubrzo nakon što je vijest procurila, Anadolu Efes je objavio službenu objavu u vezi sa Singletonovim zdravstvenim stanjem.

"Koronarna angiografija Chrisa Singltona, koji se danas testirao nakon bolova u grudima, je čista. Dalji pregledi našeg igrača se nastavljaju. Tokom ovog perioda on će biti pod nadzorom, a razvoj događaja će objaviti naš klub", navodi se u zvaničnom izvještaju turskog kluba.

Singleton, koji je na terenu u prosjeku boravio 15 minuta u 13 mečeva sa Anadolu Efesom ove sezone u Euroligi, postizao je u prosjeku 2,7 poena uz 1,8 skokova po utakmici.

Singleton je osvojio dvije uzastopne titule prvaka Evrope sa Efesom, a u karijeri je igrao za Washington Wizardse, kineski Jiangsu, Oklahoma City Blue, Lokomotiv Kuban, Panathinaikos, Barcelonu, a u Efesu je od 2019. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()