Klipersi srušili Denver poslije velike drame: Fenomenalni Jokić promašio šut za pobjedu

Jokić je utakmicu završio sa 36 poena, 17 skokova i deset asistencija, upisavši tako tripl-dabl, ali jedan detalj kvari sjajan susret

05.04.2024. 09:05
  • Podijeli:
nikola jokić, 5 april 2024 - foto Reuters-660f930a007d2.webp Foto: Reuters

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Klipersa rezultatom 102:100, a ekipi iz Kolorada nije pomogao ni fenomenalni Nikola Jokić.

Srpski centar korača ka svojoj trećoj “Nagradi za najkorisnijeg igrača” (MVP) NBA lige, a ova utakmica samo je još jedan dokaz o značaju njega.

Jokić je utakmicu završio sa 36 poena, 17 skokova i deset asistencija, upisavši tako tripl-dabl, ali jedan detalj kvari sjajan susret.

Naime, Nikola je imao šut za pobjedu u posljednjem napadu, ali je lopta bila preslaba.

S druge strane, Pol Džordž (Paul George) je bio sjajan upisavši 28 poena, dok je Harden pridodao 20 uz osam asistencija.

Nagetsi su sad na omjeru 53-24 i nalaze se na drugom mjestu Zapadne konferencije, sa porazom više u utakmici više od prvoplasirane Minesote, dok su Klipersi 4. sa omjerom 48-28.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()