Junački: Igosi šokirali velikog španskog favorita

Igosi su odigrali junačku utakmicu, velikog favorita bacili na pleća i doveli se u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini

30.11.2022. 22:10
  • Podijeli:
Igokea_FIBA-6387cae0487d0.webp Foto: FIBA

Košarkaši Igokee priredili su senzaciju pošto su u četvrtom kolu Lige šampiona kao gosti porazili Bilbao rezultatom 84:81 (25:19, 21:22, 19:16, 19:24).

Igosi su odigrali junačku utakmicu, velikog favorita bacili na pleća i doveli se u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini.

Nakon 160 minuta košarke imaju omjer 2-2 i u preostalim duelima sa Nimburkom na strani i Bahčešeheriom kući imaju realne šanse za prolaz dalje.

Učenici Dragana Bajića odigrali su hrabar meč, od starta su pokazali Špancima da nisu došli sa bijelom zastavom i taj stav zadržali su do zadnjeg zvuka sirene.

Činjenica da su Marko Jošilo i društvo vodili čak 32:31 minut, da su jednom trenutku imali 18 koraka prednosti, jasno oslikava njihovu nadmoć.

Ekipa koja dolazi iz najjače evropske lige na momente je djelovala razbijeno, nemoćno, bezidejno, a sve što je uspjela da napravi u finišu je da ublaži poraz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()