Jokićeva posjekotina frapirala sve

Jokić je susret završio sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija za 34 minuta provedenih na parketu

05.02.2024. 20:00
  • Podijeli:
Nikola Jokić-65b2180ac729e.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Nikola Jokić trpi ozbiljne batine u NBA ligi, a najbolje to pokazuju njegove ruke.Srpski centar je još jednom blistao, ovog puta u pobjedi nad Portlandom sa 112:103, ali je za taj trijumf morao ozbiljno da se namuči.

Jokić je susret završio sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija za 34 minuta provedenih na parketu, a isti broj minuta imao je i njegov prvi pomoćnik Džamal Marej koji je nanizao 21 poena, pet skokova i 10 asistencija.

Centar je, ipak, morao da vodi ozbiljne bitke pod košem, prije svega sa Deandreom Ejtonom kog je u jednom trenutku mestralno fintirao.I to je rezultiralo novim posjekotinama koje nisu ništa neobično za srpskog asa, ali one nerijetko frapiraju sve.

Tako su neki pisali da je Jokić strukture “krompir pirea”, drugi su pisali da bi trebalo da počne da nosi rukave, a drugi su insistirali da bi trebalo NBA igrači da idu kod manikira prije mečeva da ne bi dolazilo do ovakvih posjekotina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()