Jokić ponovo prevaga za novi trijumf Nuggetsa

Tijesan trijumf nad Indianom

10.11.2022. 07:18
  • Podijeli:
nikola_jokic - reuters-1668060859417.webp Foto: Reuters

Nikola Jokić još jednom je bio presudni faktor u osmoj pobjedi sezone za Denver.

Nuggetsi su noćas na gostujućem parketu savladali Indianu Pacerse rezultatom 122:119, te potvrdili dobru formu četvrtom uzastopnom pobjedom.

Po običaju Jokić je bio nerješiva enigma za košarkaše Pacersa, te je s 24 poena, te četiri skoka i šest asistencija predvodio svoj tim.

Pomogao mu je Gordon sa 18 poena i 16 skokova.

Kod domaćina najefikasniji je bio Mathurin s 30 i Haliburton s 21 košem.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()