Jokić pobijedio Bogdanovića pa ga prisno zagrlio

Košarkaši Denver Nagetsa su upisali novu pobjedu u NBA ligi

12.12.2023. 08:13
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović-657804a958388.webp Foto: AP Photo/John Bazemore/Tanjug

Košarkaši Denver Nagetsa su upisali novu pobjedu u NBA ligi, pošto su u Atlanti slavili protiv domaćih Hoksa sa 129:122, dok je sam duel bio obilježen i duelom dva srpska košarka - Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića.

Nikola Jokić je odnio pobjedu u ovom meču, dok je Bogdanović dobio stranicu istorije u NBA ligi, pošto je postigao 40 poena, dao je 10 trojki i to sve kao igrač koji je ušao sa klupe na ovoj utakmici.

Dva srpska košarka su iskoristila i zajedničko vrijeme kako bi se makar malo družili, a priliku za to su dobili na kraju utakmice. Nikola Jokić jeste pobijedio, ali, Bogdanović ga je sa osmjehom pozdravio, te su se obojica izgrlili i razmijenili nekoliko riječi.

"Ništa sem poštovanja",  kratko su napisali na Twitter profilu sa naloga Denvera.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()