Jokić: Nisam bio dodatno motivisan

Upisao novi triple-double u sezoni

08.03.2024. 20:00
  • Podijeli:
Nikola Jokic-65d84a3337f7a.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić rekao je da ga nije dodatno motivisala činjenica što je Boston trenutno najbolji tim u NBA ligi da pruži dobru partiju.

Denver je slavio sa 115:109 i tako nanio drugi uzastopni poraz Celticsima, koji su trenutno prvi na Istoku sa skorom 48-14.

Sam Jokić je upisao 20. triple-double u sezoni, upisavši 32 poena (11 od 18 iz igre, 10 od 10 slobodna bacanja), 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta na parketu.

“Nisam imao dodatni motiv, svaku utakmicu igram na isti način. Oni su stvarno dobar tim. Imaju odgovor na sve. Na igru u odbrani, napadu…Trenutno su najbolja ekipa u NBA što i brojke pokazuju. Stvarno je teško igrati protiv njih. Visoki su, imaju pametne igrače i stvarno su dobar tim”, rekao je Jokić.

Jokić je i na ovoj utakmici imao spektakularne asistencije.

“Kao što sam rekao momcima. Nekad ni ne moram gledati gdje su. Znamo se. Samo treba da bacim loptu i neko će je pokupiti, u većini slučajeva”, dodao je Jokić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()