Iznenadio mnoge: Bivši reprezentativac Srbije kandidat za gradonačelnika Beograda

Odlučio sam. Igram za svoj grad

02.11.2023. 19:40
  • Podijeli:
Vladimir Štimac-65423d2b197e8.webp Foto: Internet

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Štimac kandidat je za gradonačelnika Beograda - potvrdio je to na društvenim mrežama.

Odlučio sam. Igram za svoj grad – naveo je Štimac uz video koji najavljuje njegovu predizbornu kampanju.

Bivši reprezentativac Srbije, sa kojom je osvojio tri srebra – olimpijsko, svjetsko i evropsko, rekao je nedavno za Sport klub da nije član nijedne stranke ni pokreta, „već samo Beograđanin koji zna šta je potrebno njegovom gradu“.

 

 

– Ne pripadam nijednoj političkoj opciji, govorim ovo kao običan građanin. Iskreno mislim da bih mogao da promijenim stvari nabolje, znam šta bih i kako bih radio, ali nisam ništa još odlučio. Više me je zanimalo šta drugi misle o tome – istakao je Štimac tom prilikom

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()