Igokea hvata zalet: Timskom igrom razoružan Borac

Do drugog trijumfa na Jadranu Igosi su, prije svega, stigli timskom igrom, s obzirom na to da je šest igrača imalo dvocifren košgeterski učinak.

14.10.2022. 19:44
  • Podijeli:
Kosta Kondić_ABA liga-1665766493856.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Igokee m:tel vezali su drugu pobjedu u ABA ligi.

Učenici Dragana Bajića su u trećoj rundi nadmetanja pred svojim navijačima opravdali ulogu favorita protiv Borca, slavivši sa 90:78 (27:22, 24:23, 22:16, 27:27).

Do trijumfa su stigli, prije svega, timskom igrom, s obzirom na to da je šest igrača imalo dvocifren košgeterski učinak.

Prednjačio je Kendrik Rej sa 17 poena, pratio ga je Nikola Tanasković sa 16, Mario Nakić je dodao 15, Marko Jošilo 14, Brajant Kroford 12, Dešon Stivens 10...

Aleksandrovčani su brzo stekli osjetniju prednost, međutim, uporni gosti su uvijek pronalazili način da se vrate u duel. Imala je Bajićeva četa i "plus 11" u prvom dijelu, Čačani su stizali na dva koraka zaostatka, da bi na velikom predahu rezultat glasio 51:45.

Treći kvartal je odigran po gotovo identičnom scenariju. Bh. šampion je bio na 14 koraka viška, Borac se još jednom vratio, međutim, nalet domaćina u posljednjoj dionici nije uspio da izdrži.

Igosi u četvrtoj rundi idu na noge Splitu. Prije toga će, u utorak, ugostiti Nimburk u okviru Lige šampiona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()