Hoće li Embid biti u timu SAD za OI?

Džoel Embid, MVP regularne NBA sezone, mogao bi da igra na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine

28.07.2023. 08:26
  • Podijeli:
Žoel Embid_Profimedia-64536e7a49b00.webp Foto: Profimedia

Centar Filadelfije ima francusko i američko državljanstvo i pitanje je čiji će dres na kraju obući.

Upitan da li će Džoel Embid biti pozvan da bude dio tima SAD na Olimpijskim igrama u Parizu, generalni direktor američke reprezentacije Grent Hil potvrdio je glasine.

"Samo ću odgovoriti jednostavno, a to je: 'Da, razgovarao sam s njim'. On ima opcije. On je sjajan igrač. Razgovaraćemo i sljedeće ljeto, znate. Vidjećemo kako će se to odigrati", rekao je Hil.

Prethodno je selektor francuske reprezentacije vensan Kole rekao da čekaju i konačnu odluku Embiida.

Kamerunac je prošle godine sa Filadelfijom u prosjeku bilježio 33,1 poen, 10,2 skoka i 4,2 asistencije po utakmici, a ovdje godine nije se obavezao ni Francuskoji ni SAD za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()