Grčka slomila otpor Jordana

Grčka nije mnogo slavila očekivanu pobjedu protiv Jordana, misli je odmah usmjerila ka duelima koji je očekuju protiv selekcije SAD, odnosno Novog Zelanda

26.08.2023. 14:03
  • Podijeli:
grčka reuters-64e9e8903493a.webp Foto: Reuters

Košarkaši Grčke danas su u prvoj utakmici Mundobasketa savladali Jordan rezultatom 92:71.

Ipak, nije sve išlo po planu za Grčku, koja na ovom prvenstvu igra bez prve zvijezde i jednog od najboljih košarkaša svijeta, Giannisa Antetokounmpa. Imali su Grci dosta problema, ali su ipak uspjeli da slome otpor Jordana.

Najefikasniji u sastavu Grčke bili su Giannoulis Larentzakis sa 19, Thomas Walkup sa 13, Ioannis Papapetrou sa 13 poena. Kod Jordana, Hollis Jefferson je postigao 24, Ahmad Al Dwairi 14, Sami Bzai 11 poena.

Grčka nije mnogo slavila očekivanu pobjedu protiv Jordana, misli je odmah usmjerila ka duelima koji je očekuju protiv selekcije SAD, odnosno Novog Zelanda.

Grupa u kojoj se nalaze SAD, Grčka, Novi Zeland i Jordan u drugoj fazi takmičenja ukršta sa grupom u kojoj su Litvanija, Crna Gora, Egipat i Meksiko.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()