Grci tvrde: Mirotić najbliži Partizanu

Grčki košarkaški novinar Sotiris Betakis kaže da je najtraženiji evropski košarkaš Nikola Mirotić već prihvatio poziv koji se ne odbija – od najvećeg

13.07.2023. 08:51
  • Podijeli:
Nikola Mirotić_Profimedia-64ae70e34cd0c.webp Foto: Profimedia

Taj poziv, kako tvrdi ovaj kolumnista grčkog portala SDNA, stigao je direktno od Željka Obradovića.

Čim najtraženiji košarkaš Evrope završi komplikovanu proceduru raskida saradnje sa Barselonom, preseliće se u tabor šampiona ABA lige i postati dio crno-bijelih.

Ova informacija ima smisla pošto su i pojedini španski novinari nedavno prenijeli kako je Kevin Panter između ostalog produžio saradnju sa Partizanom jer je znao da će mu Mirotić biti saigrač u narednoj sezoni.

"Slučaj Mirotić je bez presedana. Od momenta kada je postalo jasno da ide iz Barselone, pola Evrope ga je željelo, a on je čistio buraniju. Sve dok nije stigao poziv. A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Partizan je veliki favorit za potpis Nikole Mirotića", tvrdi Batakis.

Najveći, koga pominje Batakis u ovoj priči, je naravno Željko Obradović.

"U svakom slučaju to će se desiti tek kada Mirotić i Barselona postignu dogovor. Kada se to desi, i ako se desi, gotovo sigurno da će mu naredna stanica u karijeri biti Partizan".

Mirotić, podsjetimo, ima i ponudu Zvezde kao i Monaka i Milana, a prethodno je odbio ponude grčkih velikana Olimpijakosa i Panatinaikosa.

I prema pisanju Italijanskog novinara Alesandra Luiđija Mađija, Mirotić bi mogao karijeru da nastavi upravo u crno-bijelom dresu zbog svojih dobrih odnosa sa trenerom Željkom Obradovićem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()