Dončić poslije debakla protiv Hrvatske: Užasno

Dončić voli da igra za reprezentaciju

03.07.2024. 09:45
  • Podijeli:
luka dončić, 7 sept 2023 - profimedia (1)-66605352bf3c6.webp Foto: Profimedia

Slovenački košarkaš Luka Dončić razočaran je poslije teškog poraza od Hrvatske rezultatom 108:92 u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.

Dončić je ostvario tripl-dabl sa 26 poena, 11 skokova i 10 asistencija, ali je imao velikih problema sa šutem iz igre (8/23).

"Vidio sam svoju statistiku, svoj procenat šuta. Užasno. Moram da igram mnogo bolje od ovoga", rekao je Dončić.

Pa je zatim dodao.

"Mislim da je Hrvatska igrala odlično. Nadigrali su nas. Naša odbrana nije bila dobra. Morali smo mnogo bolje da odigramo odbranu, počevši od mene. Moramo da igramo puno bolje od ovoga i moramo da igramo sa puno više energije".

Dončić voli da igra za reprezentaciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()