Atinjani ne staju: Žele dvije zvijezde Reala

Tavares prima tri miliona evra po sezoni, a ugovor mu ističe po završetku aktuelne takmičarske godine

13.01.2024. 14:56
  • Podijeli:
Valter Tavares-64517b9e6353b.webp Foto: Profimedia

Panatinaikos želi da u svoje redove dovede Valtera Tavaresa i Marija Hezonju, piše španska ''Marca''.

Panatinaikos ne krije ambicije za najviše domete u Evroligi, a prema najnovijim informacijama iz Španije, prve mete za pojačanja u ovom trenutku su im Valter Tavares i Mario Hezonja.

Atinjani su navodno poslali ponude Real Madridu za obojicu košarkaša, pa ostaje za vidjeti da li će doći do dogovora.

Tavares prima tri miliona evra po sezoni, a ugovor mu ističe po završetku aktuelne takmičarske godine.

Hezonja je već nastupao za Panatinaikos, sa čijim navijačima je ostvario odličan odnos, a Zeleni su mu navodno već ponudili trogodišnji ugovor prema kojem bi ukupno zaradio šest miliona evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()