Zvijezda PSG-a optužena za silovanje

Sve počelo od dopisivanja na instagramu

28.02.2023. 07:19
  • Podijeli:
hakimi_reuters-63fd9c5f0c419.webp Foto: Reuters

Bek PSG-a i reprezentacije Maroka Achraf Hakimi optužen je za silovanje, objavio je Le Parisien.

Francuski tužioci su otvorili istragu o navodnom silovanju, nakon što je 24-godišnja žena optužila marokanskog reprezentativca da ju je silovao u svojoj kući u predgrađu Pariza 25. februara.

Neimenovana žena je prijavila incident u policijskoj stanici u nedjelju, ali nije podigla optužnicu. Ona je navodno odbila da podnese tužbu, ali je tužilaštvo preuzelo slučaj.

Hakimija i navodna žrtva su se počeli dopisivati sredinom januara na Instagramu, a ove subote, 25. februara, mlada žena je otišla do kuće igrača u Boulogneu, gdje se navodno desilo silovanje.

Marokanski reprezentativac ju je navodno poljubio u usta, podigao joj odjeću i poljubio grudi uprkos njenim protestima, prije nego što je penetrirao u nju bez pristanka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()