Zvijezda Bayerna se oglasila poslije šokantnog napada hrvatskog trenera

Njemačka bruji o skandalu

25.01.2024. 15:13
  • Podijeli:
bjelica sane reuters-65b1822a48582.webp Foto: Reuters

Utakmicu između Bayerna i Union Berlina koju je aktuelni šampion Bundeslige dobio sa 1:0, obilježio je sukob trenera gostiju Nenada Bjelice sa Leroyem Saneom, napadačem Bavaraca.

Sane je htio što prije da dođe lopte koju je uhvatio Bjelica. Kada je to pokušao da uradi hrvatski trener ga je prvo odgurnuo, pa udario. Za to je dobio crveni karton.

“Stvari su se otele kontroli. Udario me u lice. Ne zamjeram mu, već sam to zaboravio. Bio je emotivan poslije situacije u našem kaznenom prostoru kada sudije nisu dosudile penal za njegov tim. Najvažnije je da smo pobijedili”, istakao je Sane.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()