Zvezdin junak: Izvinite zbog neprimjerenog radovanja

"Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživio i dat pogodak i u svoj toj euforiji sam postupio neprimjereno. Zaista, bez namjere da ikog uvrijedim"

03.03.2023. 22:24
  • Podijeli:
Aleks Vigo_FKCZ-6402633d1a2ba.webp Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdin junak Aleks Vigo izvinio se svima koje je njegovo radovanje nakon gola u 169. vječitom derbiju uvrijedilo.

Temperamentni Argetinac večeras je debitovao u svetkovini srpskog fudbala. Bolju premijeru sigurno nije mogao da poželi pošto se već u petom minutu upisao u strijelce.

Doduše, moguće je da će njegov pogodak zvanično biti kategorisan kao autogol Slobodana Uroševića. No, to ne mijenja činjenicu da je nakon njegovog ubacivanja lopta odsjela u mreži.

Vigo je burno proslavio vođstvo. Otrčao je pred južnu tribinu i "ispalio rafal" ka Grobarima koji baš i nisu bili srećni ovakvom feštom. 

"Želio bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimjerenom radovanju. Nije mi bila namjera da ikoga uvrijedim, jednostavno su me ponijele emocije. Bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživio i dat pogodak i u svoj toj euforiji sam postupio neprimjereno. Zaista, bez namjere da ikog uvrijedim", pokajao se Argentinac.

Vigo nije skrivao oduševljenje podatkom da je šampion slavio zahvaljujući njemu. Zvezda je upisala pobjedu, pobjegla na 16 bodova prednosti i zakoračila u grupnu fazu Lige šampiona.

"Presrećan sam što sam uspio da riješim vječiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila nevjerovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspijevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na vječitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobijedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumijeva. Još uvijek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci", zaključio je Vigo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()