Zvezda potopljena na Crnom moru: Nikolić prekasno pogodio

Nakon Monaka, mjeru srpskom šampionu uzeo je i Trabzonspor, koji je pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:1. Gol Veljka Nikolića u finišu stigao je prekasno da bi Crveno-bijeli izvukli bar bod

15.09.2022. 20:36
  • Podijeli:
Trabzonspor Zvezda Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i drugi poraz u Ligi Evrope.

Nakon Monaka, mjeru srpskom šampionu uzeo je i Trabzonspor, koji je pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:1.  Gol Veljka Nikolića u finišu stigao je prekasno da bi Crveno-bijeli izvukli bar bod.

Beograđani su u većem dijelu susreta bili u podređenom položaju, a golove su primili iz vlastitih grešaka.

Nakon jednog prekida pred svojim golom gosti su se odbranili i krenuli u kolektivni napad.

Međutim, izgubili su loptu i za to su skupo kažnjeni. Ona je došla na lijevi bok do Trezegea koji je ubacio na peteraac a tamo sam kao duh bio Marek Hamšik kojem nije bilo teško da "otvori račun".

Turskom prvaku posao je olakša sredinom drugog dijela kada je Kings Kangva dobio drugi žuti karton. Nedugo potom Gelor Kanga je jeftino izgubio loptu, a taj poklon Trezege je pretvorio u 2:0.

Sve što je Zvezda uspjela da napravi u boju na Crnom moru je da preko Nikolića smanji na 1:2. Zaprijetila je četa Miloša Milojevića u finišu, ali bez rezultata.

"Golovi koje smo primili bili su plod krupnih grešaka, koje ne smiju da nam se dešavaju. Sa desetoricom nismo imali snage za podvig. Otkako sam došao, pričam da mora da se igra 90 minuta. Kada je fokus na mjestu sve je u redu, kada nije, pobjeđujemo sami sebe. Šansa za prolaz, teoretska, postoji. Borićemo se, ništa nije gotovo, ali treba da budemo svjesni da Evropa ne prašta greške. Ne trpi improvizaciju, sve to vodi u poraz”, analizirao je trener Milojević. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()