Žestok start Gattusa u Hajduku, navijači snimili kako urla na igrače tokom treninga

Već u popodnevnim satima odradili su novi trening na kojem Gattuso očito nije štedio igrače Hajduka

20.06.2024. 12:20
  • Podijeli:
gattuso_fb -65c35ac237386.webp Foto: FB

Italijanski trener Gennaro Gattuso (46) i njegov stručni štab poveo je igrače Hajduka u pripreme za novu sezonu.

Nogometaši su jučer stigli na stadion Poljud već u 8:00 sati, potom odradili ljekarske preglede te se upoznali s novim stručnim štabom.

Gattuso je potom podijelio igrače u dvije grupe pa je jedna bila na ljekarskim pregledima, a druga je odrađivala uvodna testiranja na pomoćnom terenu stadiona Poljud.

Već u popodnevnim satima odradili su novi trening na kojem Gattuso očito nije štedio igrače Hajduka.

Naime, jedan navijač Hajduka je snimao trening Hajduka, a na videu se može čuti kako legendarni Italijan urla na igrače.

Sve je to potvrda njegovih nedavnih riječi kada je poručio da neće dozvoljavati manjak discipline, veličanje individualnih igrača i igranje na male golove s prijateljima u naseljima.

Inače, Hajduk će u narednim danima imati dva treninga dnevno, a nakon prvog dijela priprema na Poljudu, ekipa će 1. jula preseliti na slovenski Bled.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()