Željo ima za čim da žali: Nefči se izvukao na "Grbavici"

Ostaje žal zbog ovakvog epiloga s obzirom na to da su Plavi postigli tri pogotka na meču

27.07.2023. 23:04
  • Podijeli:
Željezničar Nefči_Armin Durgut Pixsell-64c2d99530ae5.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Fudbaleri Željezničara remizirali su sa Nefčijem sa 2:2, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Ostaje žal zbog ovakvog epiloga s obzirom na to da su Plavi postigli tri pogotka na meču i sami sebi zakomplikovali prolaz dalje.

Možda domaćin nije dominirao, ali je zahvaljujući Dženanu Haračiću u ranoj fazi susreta došao do vođstva.

Nespretan autogol Aleksandra Kosorića vratio je goste u igru, prije nego li je Žozef Amoa pogodio za 2:1.

I kada se očekivao kraj pred 13.157 navijača na "Grbavici", Rahman Hadžijev je ućutkao publiku za remi i znatno bolju poziciju azerbejdžanskog predstavnika pred revanš za sedam dana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()