Vuković dobio poziv u reprezentaciju BiH

Eksplodirao ove sezone u dresu Borca

16.05.2024. 14:07
  • Podijeli:
David_Vukovic_Borac_foto_YT-6644a72711f46.webp Foto: YouTube

Mladi fudbaler Borca David Vuković dobio je poziv Sergeja Barbareza u reprezentaciju BIH.

David Vuković jedno je od otkrovenja ove sezone u Premijer ligi BIH.

Mladi fudbaler Borca u februaru je vraćen sa pozajmice iz Laktaša, a bio je to pun pogodak trenera Vinka Marinovića i uprave banjalučkog kluba.

Dvadesetogodišnji krilni napadač odmah se izborio za mjesto u startnih 11, a svojim partijama i golovima oduševio navijače i sve ljubitelje fudbala.

Nagrada za sjajnu formu stigla je ovog četvrtka – David Vuković pozvan je u reprezentaciju BIH.

Novi selektor BIH Sergej Barbarez danas će saopštiti spisak za prijateljske mečeve protiv Engleske u Njukaslu i Italije u Empoliju, a na njemu se nalazi i mladi fudbaler Borca, saznaje MONDO.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()