Višća se ponovo povrijedio i završio u bolnici

Nekadašnji reprezentativac BiH se vratio na teren nakon teške povrede

28.12.2022. 22:11
  • Podijeli:
visca - edin - twitter-63acb0ec31904.webp Foto: Twitter

Fudbaleri Trabzonspora neočekivano su poraženi od Karagumruka 4:1 u Istanbulu, a tešku povredu ponovo je doživio nekadašnji bh. reprezentativac Edin Višća.

Višća je bio starter na ovom meču, ali je u 51. minuti prinudno zamijenjen, kada je u igru ušao Djaniny.

Jedan od najboljih igrača turske Superlige je poslije duela sa protivničkim igračem pao i onda nezgodno pao, poslije čega nije mogao nastaviti meč. Turski mediji navode da je bh. igrač prebačen u bolnicu.

Očekuje se da se oglase iz kluba s više informacija, a vrlo vjerovatno je da bivšeg bh. reprezentativca čeka nova duža pauza.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()