United se muči, a Rashford tulumari. Evo što o tome misli Ten Hag

Navijače i upravu začudila je odluka Marcusa Rashforda koji je unatoč krizi kluba odlučio proslaviti svoj 26. rođendan, iako je brzo slijedila utakmica protiv Newcastlea u EFL kupu

04.11.2023. 14:24
  • Podijeli:
manchester united reuters-650ad0891d47f.webp Foto: Reuters

Nakon deset kola Premier lige, Manchester United ima učinak od pet pobjeda i pet poraza.

Prošlog je vikenda održan manchersterski derbi u kojem je momčad Erika Ten Haga uvjerljivo poražena od gradskog rivala s 0:3. United je izmijenio tri kapetana (Casemiro, Lindelof i Fernandes), a u cijelom susretu uputili su samo dva udarca prema golu.

Navijače i upravu začudila je odluka Marcusa Rashforda koji je unatoč krizi kluba odlučio proslaviti svoj 26. rođendan, iako je brzo slijedila utakmica protiv Newcastlea u EFL kupu. United je i tamo poražen 0:3, a Rashford neće dobiti kaznu kluba jer je između slavlja i utakmice bilo više od 48 sati.

Bez obzira na vremenski razmak, njegovom odlukom nije bio zadovoljan Erik Ten Hag:

“To je neprihvatljivo. Pričali smo i ispričao se i za nas tu sve završava. Motiviran je da ispravi napravljeno, u potpunosti je s nama. Pogriješio je, ali to ne znači da se ne uklapa. Svaki dan gledam što radi na treningu, sve znam”, rekao je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()